Autobelettering Tiel

Iedere dag rijden jouw bedrijfswagens door het land. Daarmee is een bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje voor je onderneming. DRS realiseert de belettering van je wagenpark van ontwerp tot uitvoering, enkel met de beste materialen en zowel in gesneden folie als met full-colour afbeeldingen.

Hoe werkt dat?

Om daadwerkelijk een auto te kunnen beletteren, moet er eerst een ontwerp gerealiseerd worden. Samen met jou maken we een ontwerp, passend binnen de huisstijl en geven we vooraf een duidelijk beeld hoe de belettering er uit zal gaan zien en wat deze zal gaan kosten. DRS beschikt over een grote verwarmde werkplaats van 17×8 meter waardoor wij alle voertuigen binnen kunnen bestickeren. Wij gebruiken hoogwaardige folies van o.a 3M, Avery Dennison en Oracal voor een maximale levensduur.

Subtiele belettering binnen uw huisstijl

Belettering is al eeuwen oud, en ooit is DRS zelfs begonnen om belettering te schilderen. Tegenwoordig hebben we hier geavanceerde machines voor om dit geheel binnen uw huisstijl vorm en kleur te kunnen doen. Zo zorgt de eenheid met uw pand, bedrijfskleding en drukwerk voor een nette, opvallende verschijning

Opvallende reclame

Uiteraard kunnen we je reclame er ook uniek uit laten springen. We zorgen er in dit geval voor dat jouw bedrijfsauto(s) een grote reclamezuil is die overal rond rijdt. Denk hierbij aan afbeeldingen, opvallende striping in diverse kleuren of aan extra grote letters!

Natuurlijk kunnen we dit ook verzorgen voor uw vrachtwagen, aanhangwagen, trailer, motor, helicopter of speedboot!

Wat is wrappen?

Er zijn talloze opties om je personen-/bedrijfsauto te wrappen, dit kan als full-color of gesneden stickers. Denk hierbij aan afbeeldingen of logo’s, maar ook aan striping of kleurvlakken. Door dit te combineren zijn de meest unieke beletteringen te creëren. Natuurlijk kun je dit ook gebruiken om een deel van je voertuig te voorzien van een andere kleur. Denk ik zo’n geval aan het dak, spiegels of een grille. Hierdoor hoef je de originele kleur niet te veranderen door te spuiten en kun je het later altijd terug naar de originele staat brengen.

Een hele auto wrappen?

Je kunt uiteraard ook je gehele auto laten wrappen. Of motor, boot, scooter, helicopter, enzovoorts.. Je kunt hierbij kiezen uit hoogwaardige folies van 3M en Avery of voor een full-color print met afbeeldingen of patronen naar wens. Uiteraard is dit ook mogelijk voor bijvoorbeeld enkel het dak, spiegels of een ander deel van jouw voertuig. 


Striping op maat

Striping is iets wat al heel lang bestaat. We gebruiken het om het silhouet van de auto te benadrukken of om meer diepte en detail te geven. Van patronen tot aan race striping om bijvoorbeeld een bepaalde spanning en snelheid over te dragen. Een auto komt tegenwoordig al fabrieks af aan met een extra optie voor striping! Samen met ons team maken we een striping op jouw voertuig in elke kleur, maat en vorm die je wilt met de beste kwaliteit folies in ons assortiment.

Kleuren en effecten

Match de kleuren van je huisstijl of lievelingskleur met onze kleurwaaiers van topkwaliteit merken zoals: 3M, Avery Dennison of Oracal. Verder zijn er ook folie’s met een matte, zijdeglans, satijn, of andere afwerkingen in ons assortiment. Chrome, psychedelic, chamelon, carbon, brushed en nog veel meer zijn premium afwerkingen waarmee je echt creatief kan zijn in je belettering. Vraag naar de mogelijkheden!

Ruiten blinderen

Meer uitstraling en minder warm van binnen! Laat de ruiten van je voertuig blinderen met onze speciale tint folie. Ons assortiment bied verschillende opties in hoe donker de folie zal zijn op de ruit. De lichtdoorlatendheid gaat van 5% tot 50%. De meestvoorkomende tint die bij ons wordt afgenomen is de 20%. Deze folie ziet er fabrieks origineel uit.

Regels en wetgeving raamtint

De zijruiten achter de B-stijl (achter de bestuurders stoel) mogen elke tint krijgen uit ons assortiment. Verder mag de achterruit, zolang er een rechter buitenspiegel aan het voertuig zit, ook voorzien worden van folie. De voorruit en de zijruiten aan de voorkant moeten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Hierdoor brengen wij op deze ruiten geen folie aan die een tint heeft. Nieuw in ons assortiment is een kleurenfolie voor deze ruiten. Hiermee kleurt de ruit in de zon als een andere kleur als normaal.

Bron: Artikel 5.2.42 Regeling voertuigen