Bedrijfskleding

Naast onze diensten in de belettering zijn we de totaalleverancier in corporate bedrijfskleding, werkkleding en teamkleding en het personaliseren hiervan! We beschikken over de beste en nieuwste kledingmerken om uw bedrijf volledig aan te kunnen kleden van top tot teen. Denk hier aan gekeurde werkschoenen tot aan brandwerende overalls. DRS beschikt over een ruime showroom van 125m2 waarin we diverse merken vertegenwoordigen. Door het ruime overzicht met veel op voorraad kunnen we gemakkelijk de juiste soort kleding voor je uitzoeken. Ook personaliseren we de kleding op maat, in eigen beheer.

Neem een kijkje
van binnen!

Personaliseren & bedrukken

Wij borduren en bedrukken als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo’s en opdrukken in onze eigen studio. Zo kunnen wij de beste kwaliteit leveren. We hebben hiervoor diverse technieken om de beste kwaliteit of oplossing te kunnen garanderen.

Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort: er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs een beetje trendy zijn. De kleding mag persoonlijkheid uitstralen en dat is een ontwikkeling waar wij als DRS Bedrijfskleding blij van worden. Zoek je een passende oplossing bij jouw problemen of vragen over PBM’s? Ook dan ben je aan het goede adres voor een passend advies!

Wasservice

We begrijpen het, je bent al druk zat om je planning elke dag door te werken. Om representatief te blijven met je nieuwe werkkleding moet er gewassen worden. Dit is beter voor het kledingstuk en ook voor jou! Wij weten wat de beste manier is om werkkleding te wassen en dat doen we graag voor je, vraag naar de mogelijkheden!

Passessie op locatie

Het beste kledingstuk is er een die goed past. En dat kan alleen door het aan te trekken en te voelen of de pasvorm goed zit. Na het maken van een selectie uit ons assortiment leggen we een aantal pasmaten voor je klaar om bij ons in de showroom de kleding een keer aan te trekken voor we het voor je personaliseren. Het is niet altijd even makkelijk om tijd vrij te maken om naar ons toe te komen, hierdoor lenen we de pas kleding ook uit om mee te nemen.

Kleding Management

Excel-lijsten en rijkgevulde mailtjes zijn achterhaald om bestellingen mee te doen. Ben je van plan om meerdere malen werkkleding te bestellen voor tientallen verschillende collega’s? Bespaar een hoop zorgen en tijd en maak gebruik van jouw eigen KMS-systeem op maat gemaakt door ons! In dit systeem log je in als werknemer of werkgever van het bedrijf en bestel je eenvoudig en snel je werkkleding uit je eigen catalogus. Wij krijgen de bestellingen binnen en zorgen dat deze in productie worden genomen!

Project & Advies

Even kijken… Wat heb ik nou precies nodig? Vlam vertragende werkkleding verreist, antistatisch? Wat is een S3 gekeurde werkschoen? Het is niet gek dat je met een hoop vragen komt te staan bij het kiezen van werkkleding. Daarom kijken samen met je mee naar welke werkkleding het beste bij jou en je werkzaamheden past. Dit doen we bij het kiezen van werkschoenen tot aan je werkjas of PBM’s.

Stel ons vragen

Offerte, advies,ontwerp, of gewoon een algemene vraag? Wij helpen je graag.
We proberen z.s.m. alle ingezonden vragen te beantwoorden, houd uw mailbox in de gaten.