Kleding (DTG Printing)

De beste kwaliteit bedrijfskleding en promotiekleding. Bedrukking met DTG (direct to garment printing) voor een full-color resultaat. Per stuk en in grote aantallen leverbaar!

T-shirts, polo’s, truien, vesten, jassen maar ook broeken. Wij leveren alle soorten bedrijfskleding. Denk hierbij ook aan kleding met reflecterende delen en beroepsgerichte kleding met bijvoorbeeld warmtewerende delen of geheel onbrandbare kleding.

Ook voor winkels, horeca en overige bedrijven leveren we kleding welke lekker zit, er professioneel uit ziet en bovendien een uitstekende kwaliteit heeft. Een schort, blouse of koksmuts behoort allemaal tot ons assortiment. Eigenlijk hebben we voor iedereen een passende outfit.

Onder bedrijfskleding valt ook de sportkleding, waar we een zeer divers aanbod in hebben!

Kijk hiervoor binnenkort op www.drsshop.nl

 

Promokleding voor een evenement nodig? Of gewoon een leuk shirt voor prive gebruik? Wij leveren kwalitatief uitstekende kleding tegen schappelijke prijzen. Samen met onze DTG printer kan er voor een lage prijs een uitstekend product geleverd worden, vanaf 1 stuks!

Shirts, truien, vesten en jassen behoren tot de basic kleding. Basic kleding kan geleverd worden in een promotionele variant en in een premium variant, waarbij de levensduur van een shirt verschilt.

Ook is er in vorm en kwaliteit veel keuze. Extra korte mouwen? Milieuvriendelijk textiel? Long-fit shirts? Allemaal geen probleem.

Tip: andere textielsoorten kunnen ook geprint worden, denk bijvoorbeeld aan canvas-tassen!

DRS Belettering

Vijverlaan 1

4005HA Tiel

(0344) 66 18 52

info@drsbelettering.nl

Log in