Car wrapping

HomeCar wrapping

Bij het car wrappen pakken we uw auto in. Dat kan in een meerdere kleuren bedrukte folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel: de lak van uw auto is erdoor beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw.

In principe zijn auto’s altijd gespoten in hoogglanslakken of metallic lak. Steeds meer mensen kiezen echter voor een matte folie. Zo’n beetje alle kleuren van de regenboog zijn als matte wrap folie verkrijgbaar. Uw auto wordt echt een voertuig in een unieke kleur met een matte car wrap.

Naast matte car wraps printen wij deze ook in diverse kleuren. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld.

Voordelen en feiten:

• Bescherming van uw auto
• Unieke uitstraling
• Tijdelijk bijzondere kleuren
• Geen extra kosten bij aankoop
• Bij aparte kleur geen minderwaarde bij inruil

Je auto een gekke of opvallende kleur geven, maar toch aantrekkelijk voor de verkoop houden? Wrappen beschermt de lak, en geeft een unieke touch!

Neem direct vrijblijvend contact op;