Carwrapping

Carwrapping (of wrapping) is een mooi middel om je auto te voorzien van een andere uitstraling. Daarmee is een bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje voor je onderneming. DRS Belettering realiseert de belettering van je wagenpark van ontwerp tot implementatie, enkel met de beste materialen en zowel in gesneden folie als met full-colour afbeeldingen.

Onze Werkwijze

Om daadwerkelijk een auto te kunnen wrappen, moet er eerst een ontwerp gerealiseerd worden. Samen met jou maken we een ontwerp, passend binnen de huisstijl of jouw idee en geven we vooraf een duidelijk beeld hoe de carwrap er uit zal gaan zien en wat deze zal gaan kosten. DRS beschikt over een grote verwarmde werkplaats van 17×8 meter waardoor wij alle voertuigen binnen kunnen wrappen. Wij gebruiken hoogwaardige folies van o.a 3M, Avery Dennison en Oracal voor een maximale levensduur.

Supreme Wrapping Films

Er zijn talloze opties om je persoon/bedrijfs auto te wrappen, zo zijn er ook erg veel verschillende kleuren beschikbaar in ons assortiment. Hiernaast vind u een overzicht van de verschillende kleurenfolies waarmee we je auto volledig in kunnen pakken met het resultaat van een nieuwe laklaag.

Naast de kleuren zie je ook dat er keuze is uit verschillende afwerkingen in de folie. De meest voorkomende keuze uit kleur wordt gedaan uit de: ‘Gloss’ reeks. Verder voor een chique resultaat is een combinatie interessant met Gloss en Matte, hierdoor is er niet alleen kleurverschil, maar ook een verschil in reflectie van licht.

Stel jouw plakkende vragen

Offerte, advies,ontwerp, of gewoon een algemene vraag? Wij helpen je graag.