Muurprint

Wij kunnen niet alleen jouw pand en terrein van buiten aankleden, maar ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling. Dit houdt niet in dat wij alleen maar bewegwijzering kunnen leveren, maar ook de totale aankleding: wandprints, een balie in de stijl van jouw bedrijf, bedrukt textiel of het beplakken van deuren. Niets is ons te gek! Is het interieur van jouw kantoor, restaurant of kantoor dus toe aan een opfrisbeurt? Bel ons!

Folie is een schone, duurzame manier voor de aankleding van jouw pand. We kunnen het hele interieur beplakken met een nieuw ontwerp. Zo toveren we soms binnen een paar uur een totaal nieuwe sfeer tevoorschijn. Handig wanneer jouw interieur toe is aan een re-styling.Altijd al de Nachtwacht op de muur willen hebben? Dat kan! Witte palen een mooi printje geven? Kan ook! Een geheel interieurontwerp? Dat kan zonder breek- en sloopwerk of stofhappen. Welke stijl vind jij tof: industrieel, vintage, art deco of toch meer urban jungle? Voor elke smaak maken wij een ontwerp.Naast het beplakken van een interieur, kunnen we nog meer betekenen voor jouw werkomgeving. Denk aan het bedrukken van textiel, beletteren van ramen of het plaatsen van lichtreclame (neon of LED) als eyecatcher in jouw werkomgeving. Wil je indruk maken op bezoekers of juist zorgen dat je medewerkers in een inspirerende omgeving komen te werken? Laat ons meedenken!

Onze werkwijze

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. Allereerst komen we langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s. Afhankelijk van jouw vraag, maken we een ontwerp. Dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte. Klopt het hele plaatje? Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Plakkende vraag?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een algemene vraag? Wij helpen je graag.
We proberen z.s.m. alle ingezonden vragen te beantwoorden, houd uw mailbox in de gaten.

U kunt natuurlijk ook uw aanvraag mailen naar info@drsbelettering.nl of even bellen met 0344-6618512!