Maak kennis met DRS

DRS, ”De Reclame Schilder”. Want ja.. Vroeger schilderde men reclame, gelukkig zijn we nu al een aantal jaar verder en mogen we gebruik maken van ‘high-end’ machines en die niet alleen ons leven makkelijker maken, maar ook die van jou! Al 25 jaar met ervaring in de reclame wereld hebben wij jouw idee en plan uitgevoerd tot werkelijkheid. Samen met onze specialisten met kennis over elk hun eigen vakgebied staan we tot op de dag van vandaag klaar voor nieuwe uiteen lopende projecten om daar weer het beste uit te halen.

Wie?

DRS Belettering is een full-service reclamebureau die uw reclame verzorgt van ontwerp tot product. We werken met een klein team met diverse specialiteiten zodat we ieder product met een zo hoog mogelijke kwaliteit af kunnen leveren. Doordat wij alle machines zelf in huis hebben kunnen we levertijden laag houden en toezicht op de productie hoog. Dit doen wij al meer dan 25 jaar.


Hoe?

50 jaar geleden begonnen met het schilderen van reclame, inmiddels een familiebedrijf met een flink uitgebreid machinepark. DRS is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de reclamewereld. Inmiddels met de 3e generatie aan het roer proberen we onze werkzaamheden steeds meer uit te breiden en te specialiseren. We proberen zo veel mogelijk specialisten op de juiste plekken binnen het bedrijf te zetten. En deze specialisten hebben maar 1 doel, jouw reclame naar volle tevredenheid aanbrengen!

Waar?

Op industrieterrein Latenstein in Tiel hebben wij een oud pand (1950!) geheel gemoderniseerd tot luxe productielocatie en showroom. Hier werken we elke dag met plezier aan jouw reclame!

Onze voordeur is open en u bent altijd welkom! Je kunt naar binnen lopen voor onze showroom waar ook medewerkers aanwezig zijn die kunnen helpen met reclamevragen. Ook kun je hier een kijkje in de keuken nemen bij onze productie!

Stel jouw vragen over ons

Offerte, advies,ontwerp, of gewoon een algemene vraag? Wij helpen je graag.

We proberen z.s.m. alle ingezonden vragen te beantwoorden, houd uw mailbox in de gaten.