Reclamezuilen

Reclamezuilen worden ook wel eens hét visitekaartje voor uw deur genoemd. Dan is het fijn om te weten dat het product reclamezuilen juist tot onze core-business behoort.

Reclamezuilen zijn uitvoerbaar in verschillende maten en uitvoeringen zowel verlicht als onverlicht. Wij verzorgen het complete procedé: van ontwerp tot montage en uitvoering op onze eigen vakkundige en zorgvuldige manier. Of het nu om een standaardproduct of maatwerk gaat, dat maakt niet uit. Alles is mogelijk en ook nog eens tegen scherpe prijzen!

Maatwerk
Wij kijken verder dan de standaardmaterialen en zuilen uit de massaproductie. U heeft zelf een opvallend ontwerp? U zoekt nog een ontwerp? Laat het ons weten.

Zuilen onverlicht
Zuilen van aluminium in RAL-kleur met directe belettering. Zuilen van geborsteld RVS met directe belettering. Zuilen van red ceder (FSC) gezandstraald en contourgevreesd. Zuilen van zink, corten of kunststof.

Zuilen verlicht
Zuilen van acrylaat met lichtdoorlatende folie (translucent). Zuilen van aluminium met uitgevreesd logo/tekst. Zuilen van aluminium met uitgevreesd logo en doorgestoken letters. (Al deze zuilen voorzien van binnenuit van energiezuinige LED-verlichting).

DRS Belettering

Vijverlaan 1

4005HA Tiel

(0344) 66 18 52

info@drsbelettering.nl

Log in