Referenties

Hieronder kunt u een bericht achterlaten wat u vindt van onze website. Tevens heeft u hierbij de mogelijk uw reactie te plaatsen wat u van onze service en kwaliteit vindt. Wij stellen uw mening/reactie altijd op prijs.

57 Comments

 1. Niels

  Wij hebben DRS benadert voor een ontwerp voor bestickering van onze voorgevel, lichtbak en een sticker van ons logo in de binnenzijde van het pand. Wij waren zeer tevreden over het ontwerp en de uitgevoerde werkzaamheden. Door dat wij zo tevreden waren, hebben wij DRS een volledige wallprint in ons pand laten maken. Onze ideeën zijn op een schitterende manier vormgegeven door Perry en zijn team. Ook met dit resultaat zijn wij zeer tevreden. Het contact is prettig, snelle reacties op mail en vragen en top uitvoering van werkzaamheden. Absolute aanrader!!

 2. Dennis

  Zeer snelle response op de email en onze spoed aanvraag voor een fotoprint op canvas zeer snel kunnen verwerken met top kwaliteit en top service.
  Zeker aan te raden.

 3. Els Herrewijn

  DRS belettering maakte een mooie plaat ( fotosticker ) op onze schuifdeur. Snelle service en levering. Ze denken daar met je mee, wat erg fijn is. Zeker aan te raden !!

 4. Jamey van der Meer

  Wij, Uitzendmarkt Tiel, raden DRS Belettering aan bij andere belanghebbende. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en belettering. Ze leveren niet alleen kwaliteit maar de service is ook perfect. Wij komen hier zeker terug.

 5. SmallToGo

  De belettering is erg gaaf geworden en ons logo inclusief die van onze hoofdleverancier staan er prachtig op. Werk is erg secuur en snel gedaan.

 6. Janet Meijer

  Super bedrijf. Binnen no time was mijn auto geweldig beletterd en voor een haarscherpe prijs. En ook een prachtige Valentijnskaart laten ontwikkelen en drukken. Ook dit hadden ze prima voor elkaar. Dus heren… voor printwerk kom ik voortaan naar jullie!

 7. Brede Zorgschool Flipje

  Snelle reactie, maatwerk (inspelen op wens van de klant) Prima service, met prima resultaat

Geef een reactie

DRS Belettering

Vijverlaan 1

4005HA Tiel

(0344) 66 18 52

info@drsbelettering.nl

Log in