Spiegelfolie

HomeSpiegelfolie

Voordelen en feiten:

• Prettig binnenklimaat doordat de raamfolie tot 80% van de zonnewarmte tegenhoudt.
• tot 95% minder schitteringen van het zonlicht, terwijl het daglicht normaal wordt doorgelaten.
• Tegengaan van verkleuring doordat de raamfolie tot 99% van de schadelijke Ultra Violette stralen tegenhoudt
• u kunt tevens uw privacy vergroten door een folie te kiezen die de inkijk van buiten naar binnen vermindert
• een gemiddelde besparing van 5% op uw energieverbruik door isolerende werking

Ook voor tijdelijke (actie-)reclame een betaalbare en passende oplossing!

Raamfolie is een flinterdunne folie waarin gemetalliseerde moleculen zijn verwerkt die voor een hoge warmtewering, inkijkwering of UV-wering zorgen. In welke hoeveelheid iets wordt geweerd, heeft te maken met de soort van metaal en de hoeveelheid die wordt gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld aluminium, chroom of nikkel zijn. Gemetalliseerde folies hebben een reflecterende eigenschap, waardoor licht wordt teruggekaatst en minder schadelijk zonlicht wordt doorgelaten.
Er bestaan diverse soorten glasfolie voor diverse doeleinden. De meest bekende glasfolie is de zon- en warmtewerende folie. Deze folie is leverbaar met of zonder spiegeleffect en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze altijd bij de gevel en stijl van uw bedrijfspand, kantoor of woonhuis past.

De meeste glasfolies hebben meerdere functies. Zo heeft UV-werende folie tevens zon- en warmtewerende eigenschappen en veiligheidsfolie tevens UV-werende eigenschappen. Door het aanbrengen van glasfolie kunt u niet alleen het hinderlijke zonlicht reduceren, ook kunt u de warmte van het zonlicht verminderen wat bijdraagt aan een prettiger werkklimaat. Bij gebruik van de juiste zon- en warmtewerende folie is de aanschaf van airconditioning zelfs overbodig!
Een voordeel van glasfolie is dat het daglicht normaal wordt doorgelaten, maar tegelijkertijd de hinderlijke schitteringen van zonlicht worden tegengehouden. De lamellen hoeven op een zonnige dag dus niet meer gesloten te worden, waardoor het binnen overdag nooit meer donker hoeft te zijn.

Nóg een voordeel van glasfolie is dat het onderhoudsvrij is en niet verkleurt zoals bij zonneschermen en gordijnen wel het geval kan zijn. Grote schoonmaakacties zoals het schoonmaken van (horizontale) lamellen en het wassen van gordijnen en vitrages zijn verleden tijd. Doordat de glasfolie is voorzien van een krasvaste coating zal de glasfolie niet beschadigen en kunnen de ramen normaal gewassen worden

Iedere dag rijdt jou bedrijfsauto rond, duizenden potentiële klanten zien jou reclame. Dan moét je toch opvallen?!

Neem direct vrijblijvend contact op;