Stickers

Monomeer stickers
Monomeer vinyl stickers zijn door de scherpe prijzen uitermate geschikt voor promotionele toepassingen. De stickers worden digitaal geprint in enkele of full colour kleuren, daarnaast kun je ook nog kiezen uit volvlak- of contour gesneden stickers.

Polymeer stickers
Polymeer vinyl stickers hebben dezelfde uitstraling als een monomeer sticker, de lijmlaag en levensduur is alleen anders. Polymeer stickervinyl is een hoogwaardig stickermateriaal voor toepassingen met een permanente levensduur van gemiddeld 5-7 jaar. Zonder krimp of kleurverlies ideaal voor buitentoepassingen. Ook is deze folie verkrijgbaar in een transparante of “one-way-vision” variant. Voor het laminaat kan je kiezen voor een matte of glanzende afwerking, maar natuurlijk ook voor een heavy-duty vloersticker laminaat.

Cast vinyl stickers
Cast vinyl stickers zijn vervormbaar dus ideaal geschikt voor rondingen op auto’s of gevels, cast vinyl wordt het meest gebruikt om auto’s volledig in te pakken (ook wel carwrapping genoemd) in een rijdende reclame object. Deze folie is zowel glanzend als mat te lamineren.

Gesneden vinyl stickers
Gesneden stickers word uit een enkele kleur folie gesneden en is vooral geschikt voor teksten en iconen. Deze zijn lastiger te verwijderen dan full color stickers, maar zijn dan ook in sommige opzichten vele malen fraaier.

Alle soorten stickers leveren we geheel naar wens aan. Per vel, per rol of per stuk. Ook komen we de stickers graag op locatie plakken!

DRS Belettering

Vijverlaan 1

4005HA Tiel

(0344) 66 18 52

info@drsbelettering.nl

Log in