Striping

HomeStriping

Een striping wordt vrijwel altijd op maat ontworpen, per autotype. Van elk model auto beschikken wij over de exacte maatvoeringen. Voor sommige modellen hebben we al eerder stripings gemaakt. Zo zijn de dakjes van Mini’s, DS3’s en andere vlotte hatchbacks natuurlijk helemaal hot. Daar zetten we de wildste stripings op. Maar het kan allemaal heel wat subtieler. Van een gedistingeerde penseel-achtige streep op een Engelse oldtimer tot een vette race-streep van voor naar achter op een Amerikaanse, Duitse of Italiaanse sportwagen. Een striping geeft de auto een ander aanzicht en is lekker onderscheidend.

Voor onze zakelijke klanten, zoals auto-importeurs en -dealers is een striping vaak onderdeel van een accessoirepakket of actiemodel. Deze verzorgen wij in opdracht. Verder voeren we stripings uit in opdracht van particulieren.

Stel, je hebt een mooie auto, leuke kleur, maar oogt nogal saai. Of je wilt nét even iets anders dan een ander. Dan is een striping niet te missen. Dit maakt je auto sportiever óf klassieker!

Iedere dag rijdt jou bedrijfsauto rond, duizenden potentiële klanten zien jou reclame. Dan moét je toch opvallen?!

Neem direct vrijblijvend contact op;