Wall print

HomeWall print

Met wall prints zijn de wanden in uw bedrijfspand direct helemaal af. Elke ruimte een andere uitstraling? De wanden gebruiken om uw producten te promoten? Met een wall print wordt elke wand precies zoals u in gedachten heeft. Afbeeldingen op fotokwaliteit, maar dan levensgroot. Wilt u meer informatie over wall prints? Neem contact met ons op!

Wall prints kunnen zijn: een full colour geprint zelfklevend textiel behang, Airtex PVC vinyl, of forex platen die we voor de wand plaatsen voorzien van een polymeer vinyl met glans of mat beschermlaag die het kras- en stootvast maken. Uw wall print blijft daardoor als nieuw.
Zelfklevend textiel behang is specifiek ontwikkeld voor het printen van wallpapers als wanddecoratie of voor reclametoepassingen. Het is een zelfklevend, dekkend en waterbestendig materiaal met een hoge printkwaliteit, opvallende tekstscherpte en een breed kleurenspectrum voor kleurrijke en levendige beelden.
Airtex is een stevig en sterk PVC vinyl, dat uitermate geschikt is om vlakke wanden mee te behangen. Dit product heeft een fijne structuur wat er voor zorgt dat prints er haarscherp uitzien. De matte look zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is het zeer goed te onderhouden.

Voordelen en feiten:

• Onbeperkt formaat wall prints
• Lange levensduur
• Sfeermaker voor ruimtes
• Oneindige mogelijkheden
• Gemakkelijk te verwijderen zonder schade

Ook voor tijdelijke (actie-)reclame een betaalbare en passende oplossing!

Met wall prints zijn de wanden in uw bedrijfspand direct helemaal af. Elke ruimte een andere uitstraling? Met een wall print wordt elke wand precies zoals u in gedachten heeft.

Neem direct vrijblijvend contact op;